yellow “Caution Drone operation” Sign gemaakt

Op sommige locaties is het verstandig om de omgeving op de hoogte te brengen dat je in de buurt aan het vliegen bent.
Hiervoor zag ik een foto van zo’n geel klapbord, welke normaal gebruikt worden voor de “Caution wet floor” boodschap.

Dus heb ik een paar van die borden gekocht en er andere tekst op gezet. Stickers laten printen leek me wat duur gezien ik er maar vier nodig heb, dus heb ik de text, en de afbeelding zelf getekend in Fusion 360, en vervolgens uitgeprint met mijn Prusa 3d printer.

Hier zie je mijn ontwerp zoals die uit de printer komt. Een dunne onderlaag doorzichtig en daar bovenop 0.5 mm zwarte afbeelding. Dat zwart moet zich namelijk ergens op hechten anders zijn het allemaal losse dingetjes. En deze “plak” lijm ik op dat gele bord.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *